3 сент. 2021 г., 13:49

Намерих Те 

  Поэзия
363 0 1

Листо есенно ... красиво и диво

попадна във моите длани

Листо ессенно... мило, игриво

с цветове ярки - багри опарени

 

То прошепна ми "с тебе вземи ме"

в мен се сливат светлина и природа

Аз погледнах странно, учудено,

но без него да тръгна не можех

 

Тук някъде остава неписано

Предстои да добавиме краски

Но нека са те по от цветните

На бъдещи дни все прекрасни

© Юнеско Чомски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Сега попадах на този стих.,, Намерих те,, и аз имам със същото заглавие / независимо от тебе / Ако искаш прочети го / В друго търсене.
Предложения
: ??:??