Искам любов, която да нараства с всеки дъх,
любов, която да е огледало...
любов, която никога да не достигне връх
и видях, че в тебе се е разпиляла...!
Ти си моята причина да живея отново,
сърцето си ти давам във ръцете,
ти си причина никога да не ти кажа сбогом
и ми го връщаш, падайки в нозете ми...!
© Тони Главоногов Все права защищены