Напекло мъ й, ни съ трай...
(студентско – семестриално)
По Недялко Йорданов –
кък съ римува със любоф :)
Когато бях студентка
и момците въртях.
Бях много сексапилна,
готова бях за грях.
Щом пукнеше зората,
„проектът” бе готов.
Изскачах от кревата
със новата любов.
И нощем се зареждах
с безумно нежна страст.
На утро щом проглеждах -
пак бяхме си в Бургас...
И днес когато виждам
студентче младо аз.
Тъй ясно го предвиждам –
в „проекта” съм завчас.
(усмихнети съ широко, и ако мойте запейте...)
:) :) :)
14.06.2007год.
© Мери Попинз Все права защищены