Небето е с твоя цвят очи,
напомня ми всеки ден за теб,
усмивката ти като лъч - лъчи
и сърцето ми за теб тупти.
Времето сякаш е спряло, откакто
за последен път видях те,
но нали над мене е небето ясно,
а то .............то е с твоя цвят очи!
© Еленка Гишина Все права защищены