Направи го, както само ти го можеш,
докосни ме с пареща ръка.
Постепенно ти ще усетиш
нежността на моите бедра.
Ще тръпна цялата в екстаз,
а ти на тялото ми ще се любуваш.
Името ти ще зова на глас,
а ти навсякъде ще ме целуваш.
Направи го, развълнувай всичко в мен,
искам да си щастлив и ти.
Отдавна чакаме този момент,
в който да сме двама аз и ти.
© Пролетното момиче Все права защищены