Затвори вратата след себе си.
Вземи със себе си радостта и мечтите.
Остави за мен чашата,
снимките,
и някъде дълбоко в мен
радостта и болката.
Направи го, докато те помня!
Когато те забравя,
ще си отидеш
без да видя.
Ще чуя вратата и стъпките ти,
ще се учудя кой си отива
или кой идва.
Но няма да помня
за теб
и за мен.
© Асен Все права защищены