28 февр. 2017 г., 22:15

Напразно 

  Поэзия » Любовная
299 0 0

Докосване леко. Не с ръка. С очи.

Неволна усмивка. Лъч светлина.

Прикрито усещане, за да не личи.

Дъх притаен, изпуснат едва, едва...

 

Тежест в гърдите. Сякаш олово.

Ръце треперещи и меки колене,

преглъщаш бавно отново и отново.

Сърцето днес насити се поне.

 

Прегръдки студени.Изгаряща плът.

Ръцете са празни, устните жадни.

От обещания сладки дните горчат,

сънят е забравил нощите хладни.

 

Остава единствено силен копнеж.

Въздишки отронени по тази мечта.

И нощем чакаш онзи спомен горещ,

в който наистина не се чувстваш сама.

© Ваня Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??