"Напред е пътят"
Какво отнето бе от нас във времето?
какво забравихме да споделим?
Дълго чакахме - сега сме закъснели!
Надеждите кога ще възкресим?
Каква забрава ни обсеби и погуби
и ни затвори и последната врата?
Всеки част от себе си сега загуби,
за да намери само вечността.
Не е била напразна всяка крачка
и имат смисъл нашите дела.
Не сме вървяли в кръг и заслепени,
а сме вярвали - всеки в своята мечта!
Ако някога във някой светъл ден
загубим вярата във себе си и се стопим...
Дано тогава се опитаме да разберем,
че пътят е единствено напред
и трябва смело да го извървим!
© Горан Русинов Все права защищены