Последният зов на душата, която търси...
Търси без ограничения, без правила...
Търси любовта...
Тъгата, отчаянието и темпото на сивото ежедневие...
Класика в жанра на моя живот...
Горя в пламъка на любовта, разкъсан от самота.
Осъден от съвестта...
Ограден от индивидуалността на сложната ми същност.
В кръвта ми са преплетени безброй етноси...
В душата ми хиляда религии.
А в сърцето си изповядвам само истината и любовта.
Горя в огъня на страстта и полудявам от любовта.
НАПЪЛНО ЗАВЛАДЯН, ОБЕЗУМЯЛ...
© Бен Ар Все права защищены