Нарисувай ме със думи!
Опиши ме с тишина!
Сладка радост достави ми,
изваяй ме във светлина!
Ще остана за теб безмълвна,
направи го да бъде показно,
от щрихи тука няма нужда,
използвай небето за платно!
Гледай и душата да изваяш,
че тя е огледалото за мен,
достойнството и да покажеш,
духът и силен, устремен!
И съвестта ми изрисувай,
във нея с обич надникни!
И чистотата и изваяй
и капчица любов сложи!
Нарисувай ме със думи!
Нарисувай ме с любов!
С небесни звуци оцвети ме!
Повикай ме щом си готов!
© Йорданка Василева Все права защищены