16 авг. 2015 г., 22:11

Нарисувай ми 

  Поэзия » Другая
488 0 1

/По Жак Превер/

 

Художнико!

Нарисувай ми щастието!

 

За платно ти давам очите си,

окъпани в бисерни сълзи.

За четка ти давам ръцете си,

горещи и нераздадено нежни.

А за цвят ти давам

цвета на самотата си -

искрящо-бяло безнадежден...

 

Художнико,

нарисувай ми щастието...

© Ваня Радовенска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Всеки художник рисува щастието по свой начин, но истинското е заложено вътре в нас!
    Поздравявам те, Ваня!
Предложения
: ??:??