Нарисувай ми, художнико, тъга,
използвай тъжната палитра на боите,
не ги пести, разреждай ги с дъжда,
аз искам цялото платно да е покрито
от тъмната и придошла река,
заляла бреговете на мечтите,
с удавена на дъното луна,
а вместо залез, нарисувай ми очите.
© Ивон Все права защищены