13 янв. 2007 г., 01:38

Нарисувана мислено съм в тебе... 

  Поэзия
612 0 7
Нарисувана мислено съм в тебе
и мисълта за мен те топли
като лятно слънце неизгряло.
Когато ти е мъчно - плачеш за мене,

но никога не си ме виждал наяве!
И никога не си усещал
моето докосване, прегръдка поне
ти никога, но там в тебе - сърцето ти

рисува в съзнанието ти мисли за мен!
12.01.2007г.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??