В Чикаго българи за Апостола се сещат.
А ние за него сякаш забравяме.
Само някакви мутри славославяме.
Казваме си - патриотизъм, идеали - вятър.
Търпим безсрамието на политическия театър,
търпим правителство колониално,
начело с човече мафиално.
nreporter.info/българи-в-чикаго-поставиха-паметна-пл/
© Георги Все права защищены