Полегнала е Тодора
дибидюс гола на двора,
слънчев загар да събира,
мулатки да конкурира.
Врътка разнопосочно
тялото кръшно и сочно.
Плеска се с лосиони.
С вестник мухите си гони.
Де я съгледа Илия,
Илия – Тодорин комшия.
С поглед си сластен обви я,
че си е стар мераклия.
Той си белтъците врътна,
малко на сухо преглътна.
Гледката твърде подробна
събуди мисъл греховна.
Рече и:
–Как ми се иска,
комшу, да галя нудистка!
Тя да ми пълни очите,
аз да и пъдя мухите.
Но се на хълбок обърна
Тодора и му отвърна:
–Схващам ти аз интереса,
ама си сбъркал адреса.
Чудя се, как ли рискуваш,
чичка, с мен да флиртуваш!?
Знам я аз леля Илийца.
Стара е тя кръвопийца.
Ако сега се покаже,
направо ще те размаже.
Пипне ли тя цепеница
и ще остане вдовица.
© Vasil Ivanov Все права защищены
Мяукане на котараци,
сопата дето не знаят.
Я, да мълчат и си траят!