На любов
и на обич,
Бòжке ле,
производни
са народните
песни
и хорàта
народни!...
.............................
Те —
народните песни
и хорàта
народни,
и любов са,
и обич,
Бòже,
и — пътеводни!...
© Стоян Минев Все права защищены