Бойко, селски тарикат,
на Банкя личният аристократ,
в комунистическата партия се вписа,
после я отписа.
На царя якият телохранител
като Крали Марко спасител
се представи
и кат "десен" се хвали.
От "Конграчулейшънс!" плах,
като от Бога монах,
на "Винету" тоз читател,
на футбола почитател
и футболист на годината
в родината
в затвора иска бандитите със златна си уста...
О, свещена простота!
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1485971
© Георги Все права защищены