Любовта ни с теб е блян, мечта.
Любовта ни е магия.
Любовта ни е романтика и красота.
Любовта ни е стихия.
Любовта ни е илюзия, желание.
Любовта ни е копнежност.
Любовта ни е фантазия, мечтание.
Любовта ни е безбрежност.
Любовта ни с теб е страст, гореща лава.
Любовта ни е вулкан.
Любовта ни е нестихващ огън и жарава.
Любовта ни е безкраен океан.
© Антония Все права защищены