Любов.. .Само дума ли е тя,
има ли я на света,
докога ще съм сама –
питах се това.
Но преди да те срещна
днес вече знам –
съществува наистина тя!
Аз и ти заедно сме любовта,
принц и принцеса в реалността,
любовта в сърцата ни вечно жива ще е тя,
нашата приказка започва сега!
Все по-щастлива с всеки изминал ден
ти ме правиш щом се будиш до мен,
знам завинаги това ще продължи –
никой от живота ми неще те замени!
© vibokal Все права защищены