Сутрин преди да се събудиш,
тайно дишам от косите Светлина.
С очета ласкаво те галя,
нахално - дръзка приливна вълна.
Омайното ти тяло ме привлича,
с топлия уют на божествен храм.
Мисълта ми нежно по извивките тича,
насищам те, мило, с вълнички от Там!