5 февр. 2017 г., 18:41

Нашите следи 

  Поэзия » Любовная
253 0 0

Светъл ден! Чуден ден!
В мен дъга искри!
Ето ме! Ето те!
С нашите следи!

 

Само аз! Само ти!
В нас живот кипи!
С мене ти! Аз и ти!
Радостта трепти!

 

Чуден ден! Светъл ден!
Още от зори!
С мен си ти! Аз и ти!
Вечността ехти!

 

Аз и ти! С мен си ти!
Вятъра шепти!
Тръгвам с теб! Ти до мен!
С нашите мечти!

 

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??