8 янв. 2014 г., 13:17

Насилие се шири 

  Поэзия » Гражданская
365 1 0

Какво насилие  у нас се шири.
От него няма кой да ни спаси.
В Съда правата си не дирим,
неправдата и тук се възцари...

Щом имаш нещо, ще те рекетират,
дори да нямаш, ще те окрадат!
Тук само злите сили не се спират...
За честните тук просто няма път!

Хайдутите с хайдути се събират!
Неправдата ли ще е вечно  с нас?!
Как лесно бедните се корумпират...
И Лошите  остават все на власт!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??