7 сент. 2007 г., 12:21

Настроение 

  Поэзия
973 0 21
Дъждът ли бие в тъмните прозорци?
Или сърцето си обърка ритъма?
Навярно е една поредна порция
от шумове, ужилили ушите ми.

Напуква се глечта на съвършенството.
И усетът за красота напуква се.
Дори изгубих някъде блаженството
от музиката. Чувам само звукове.

Дъждът ме дразни. Трополи по нервите
и днес е по-различен от романтика.
Изчерпвам се. Привършвам си резервите
и постепенно се превръщам в антика. 

© Валентина Шейтанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??