Насъскай вярата и нека до кокал изгризе съмненията и страха сънен да разкъса, преди да се събуди и изправи...
Насъскай мислите - най-светлите и нека тъмните изгонят завинаги зад девет планини-тъги в десета...
Насъскай живота и нека сдави смъртта и я захапе, докато ù дойде времето... Насъскай волята, живота, мислите и вярвай!!!
|
© Веселка Стойнева Все права защищены