Ах, Наталия, Наталия!
Ти замина за Италия...
Аз останах тука сам-самин.
Пушек няма в празния комин.
Тялото продаваш си добре.
Който може нека да те спре.
Няма вече между нас любов.
Тук започвам си живота нов.
© Никола Апостолов Все права защищены
Благодаря, Маргарита!
Добро утро и хубав ден!