Научи ме как
да те прегръщам.
Всеки път, когато
с нежни длани
те притисна
в огнена прегръдка,
от страстта на тялото ти
се разтапям и изтичам
като златен пясък...
Научи ме как
да те целувам.
Щом докосна
топлите ти устни,
мигом се превръщам
в буен пламък,
вихрено се вдигам над земята
във екстаз
от споделени чувства.
Научи ме как
да те наричам.
Мога ли в една-едничка дума
да сбера любов
и страст,
и нежност,
да изкажа
дивата стихия,
към която
за ръка ме водиш?
Научи ме как да те обичам...
© Теменужка Маринова Все права защищены
прегръщам те с обич, мила Нуше.