Когато си мислиш за мене - ухая.
Разлиствам се, дишам на глътки, цъфтя.
И вятърът с гъдел ме бута към Рая -
пониквам във цвете на име Жена.
А жаждата в пръсти се стича и хапе,
стрък нокти чертаят по мен: "Резервè".
Шампанското блъсва завесата - тапа
и щедро полива бедра и ръце...
Чифт мигли във танц пеперуден застиват...
Въздишка-лавина търкулва се в миг...
Наум те целувам, на глас те проклинам:
Ах ти, телепатен перверзен мръсник!
© Гергана Иванова Все права защищены