Навалица безмилостно жестока.
А маркетите, казват, здраво бачкат.
Един служител падна. Друг ще го смени и…
толкоз.
какво тук значат прости продавачи?!
Все работа, след работата – вируси.
А линията им е все девета глуха.
В пандемия, макар да се умира,
народе мой, пазарът е разтуха!
© Петя Павлова Все права защищены