Ти ще дойдеш в точния момент,
когато съм отчаяна, обезверена,
хаотична…
Като писмо без отговор, без ден,
без дата и адрес. Без същност.
И ще ме научиш да вървя напред -
непрочетена и съвършенно
нелогична…
И когато си докоснал всеки ред,
ще почувстваш, колко те обичам.
© Сияна Георгиева Все права защищены