Навсякъде е розово,
дори във сивите ми дни.
Но влюбените ми очи, като звездици,
дори през деня светят, щастливките,
когато близо си до мене ти.
А нощем, като Слънце жарко,
разпалват нощите ни страстни,
прималяли за нежност и ласки,
притаен дъхът във устните ни чака...
Навсякъде всичко е в розово,
когато любов вместо кръв се лее из вените.
Когато,като хлапак в зряла възраст,
усетиш себе си... Влюбен, разтърсен.
Когато осъзнаеш, че време е
и ти да бъдеш щастлив и безгрижен,
на крилете на свободата истинска,
със своята половинка политнеш -
наистина като нея окрилен.
П.П. Честит Свети Валентин:)
© Елисавета Драгнева Все права защищены