Аз имам теб. Какво ми трябва?
Едно кафе. И песен - твоята.
Във шепа - пролет. Къс от хляба.
И блус за двама под пороя.
Вали навън. Небето дом ни е,
не търся покрив да се скрия.
Светът се дави във ирония
(И точно тя ще го убие.)
Но ти си тук. Тупти Земята.
Кръвта ми - пътища любовни.
Навън избива се тълпата.
Ела със мен. Аз ще те водя.
Компас си имам. Маратонки.
А ти ръката ми - любимата.
В света сме може би бездомни.
Но имам всичко, щом те има.
Навън са пътища. Задънени.
Навън -Ноември. Осми. Мраз.
Животът е живот за влюбени.
А аз обичам те.
До Марс.
© Деница Гарелова Все права защищены