Макар, че вече навъртях години
и може да се каже, че съм стар.
Ментално и физически ще мина,
че със младежите съм барабар!
Пред огледалото се пак обличам
и още съм суетен а мъжкар.
А любовта и секса не отричам,
живота ми все още е в разгар!
И днеска пред задачите съм точен.
Деня прекарвам с книга във ръка!
Такъв ми е сценария нарочен.
Захласвам се по цветната дъга!
Аз още търся страстно кръсатата
във хората, в природата, навън,
обичам аз Небето и Земята,
Във кръчмата не ставам като Пън!
Обичам работата си да свърша!
Да съм пред другите с гърди напред!
Не искам чуждите петна да бърша!
От всички аз са съм приет!
12.08.2005г София
© Христо Славов Все права защищены