В календарната любов не вярвам,
не вярвам в Първата или във Вечната,
мини през мен, аз пътя Ти проправям,
защото знам! Какво е да намериш всичкото?
Не вярвам в любовта със прилагателни,
че всяко "по-" на дявол ми прилича,
без помен обещание, без вричане
си тук. Отдавна вече. Притча. Истина.
© Илиян Все права защищены