Илюзии сенкоподобни
днес отново ме връхлитат.
Корени са. Отровни.
В сърцето ми се преплитат.
И този път ли?...
В отражение от огън
очите ми ще горят ли
или като цигара
ще се паля, ще угасвам,
грешки ще повтарям
без да пораствам?...
Хайде, ти, взискателната,
проклинай слабата в теб.
Не успя да видиш границата.
Сега - назад или напред?
© Катя Все права защищены
/по желанията...по желанията.../