Наздраве, Живот!
Наздраве, Любов!
...Иде ми да вдигна чаша и да се засмея!
О, живот... за тебе пия и на теб се смея.
Весел си, а понякога суров...
но за мен е по-важно, че те ИМА
и пияна по тебе от любов
цъфтя в твоята градина.
О, любов... и за теб наздравица ще вдигна
и за тебе бяло вино цяла нощ ще пия.
И ще пея, и от теб ще плача,
защото ти си моята единствена отрова,
ала нещастницо... без теб не мога!
Опиянена смея се над всичко.
С виното преглътнах всички мъки и несбъднати мечти.
''Майната му" - казвам, обичам да живея
и любов в сърцето да гори.
© Natalie Все права защищены