"Любовта често пъти е трънлива и от нея боли до кръв.
Странно защо човешката раса продължава да я търси."
Н.Робъртс
Не ме бива в любовните рими,
дълго гледам във белия лист.
И опитвам се чувство да има,
а пък той си остава все чист...
Не видях любовта - тази бялата,
сладко захарна, с мили очи.
С бодли беше моята цялата,
но рефренът ù още звучи...
Не почерпи с винòто уханно,
а нагарча си леко до днес.
Тази обич привързва тъй странно,
без да сменя ни дом, ни адрес...
Не ме бива в любовните рими
и си знам, че не съм оптимист.
Но можеш ли, сега покажи ми
любовта даже в белия лист...
© Мария Все права защищены