Слаб е Бог!
Като всяко човешко творение.
Само къс,
само миг,
само част
от световната истина
се съдържа във всеки от нас
- къс от Бог.
Затова е и слаб.
Има нужда от заедност
и от мисия.
Поколения
ще са нужди
да стигнат
до световната истина Бог.
Засега разполагаме
само с Вярата.
© Павлина Гатева Все права защищены