Не бих отрекла никога това,
че след срещата със теб разбрах,
какво е всъщност любовта
и колко много означава тя!
Какво е да даряваш всичко на човека,
който само със усмивка ти показва
колко много те обича
и любовта си всеки ден доказва!
Не бих отрекла никога това,
че с теб във облаците аз летя,
че стига ми това да си до мен,
за да забравя всеки мой проблем!
Дори когато съм сама,
потънала във мисли и тъга,
помисляйки за теб, дори за миг,
на лицето ми изгрява светъл лик!
Не бих отрекла никога това,
че за теб бих обърнала Света,
че бих ти дала всичко онова,
което имам без да се замисля за това!
НЕ БИХ ОТРЕКЛА СЪЩО И ТОВА,
ЧЕ ТЕ ОБИЧАМ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКО НА СВЕТА!!!!!!
© Диана Станева Все права защищены