Не бих забравила деня на първата ни среща!
Най-истинското щастие събрало две сърца.
С очи преливащи от нежност ме погледна.
Засрамена потънах в чистата им топлина.
Червено цвете расло с обич в лунапарка,
откъсна ми във знак на искрена любов.
Усмихнах ти се плахо под залезната арка,
усетила в прегръдките ти целия живот.
Качихме се на колелото звездно,
влюбени със захарен памук в ръце.
Красива гледка в синьо було блесна.
Целуна ме! Докосна моето сърце!
Когато пръстите ми с твоите се сляха,
звездите ни запяха с магнетичен глас.
Пулсиращи луни една съдба огряха -
Вселенската душа на пламнала любов!
© Цветето Б. Все права защищены