11 авг. 2009 г., 12:30

Не бягай! 

  Поэзия » Любовная
615 0 3

Ти не си нормална, ти си откачена,
през нощта си топла, през деня студена,
вчера флирт, а днеска няма даже здрасти,
аз дори не съм те провокирал,
а ти ме вкарваш в размисли и страсти.

Не те обичам, не те харесвам даже,
не ме привличаш много ,
но че си предизвикателство, ще кажа.

Цяла нощ смях, целувки и прегръдки,
а на следващия ден недоразбрани недомлъвки...

И защо, по дяволите, толкова те искам,
защо за тебе вече листа е изписан,
ти единствена през паяжината ми мина
и не стана моя жертва... като онази там дузина.

Ще те имам, миличка, това ти обещавам,
но още от сега предупреждавам...
на тези, дето се опъват, не прощавам!

© Любослав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??