13 янв. 2007 г., 11:40

НЕ БЯХ САМА 

  Поэзия
925 0 13

       НЕ БЯХ САМА

Не беше ден, не бяха два.
Не беше сън, не бе мечта.
Не бе живот, а бе съдба.
Не беше сам, не бях сама...
Не беше миг, не беше вечност.
Не беше вятър, не бе и ураган.
Не беше сила, беше смелост.
Не бях сама, не беше сам...

© Мими Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??