Тя иска да бъде жена.
Не, не питай, защо е такава.
Подари ѝ любов, светлина...
Не търсѝ пари или слава.
Подари ѝ усмивка и нежност.
То е малко и толкова лесно.
Мъжки чар, елегантна небрежност
и в гърдите парченце небесно.
Просто... иска да бъдеш до нея.
Нищо трудно или невъзможно.
Време няма. Веднъж се живее.
Точно днес, обичай безбожно.
© Георги Стоянов Все права защищены