1 февр. 2018 г., 19:33

Не чакам да бъда щастлива 

  Поэзия » Философская
1757 8 21

Не чакам да бъда щастлива,
щастлива съм тук и сега.
Когато живота ме пари с коприва,
приемам дори и това.


С радост, че и болка да има,
заслужава си даже това.
И живот... благодаря, че те има!
Безценна е всяка сълза.
 

© Петя Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??