Мастило, листи и спомени
Дрехите пръснати,
Вратите отворени
Чашата пълна до мен е със вино
Днес ще се пише за нещо красиво
Любов, поезия, муза и страст
Раздяла, скръб, кръв и мрак
Красиво ще бъде, но няма да е днес
Ще ти напиша стих, но просто не днес
© Йоана Все права защищены