Седнали са две кокетки
и приятелки добри.
Правят си взаимно четки,
пърхат с палави очи.
И така от тема в тема
стигнали и до мъжете.
Първата без да се превзема
казала на дружката си "Цвете,
твоичкият е перфектен!
Направо мъж е идеал!
Усмихнат, лъснат и коректен!
Завижда целият квартал
за вашата любов, сполука...
А как ли е и във леглото?
(Не, че за това ми пука...)
Бе питам ей така, защото,
изглежда сякаш яко чука..."
И тук настъпило мълчание -
сконфузила се питащата леко...
Но бърже вложила старание
да замаже гафчето си за човеко...
" Така де... Чух едни злоядки
как вас ви коментират...
Цитирах тук една от тези патки,
които носовете си навсякъде завират. "
" Разбрах те, муцка, ти не си такава!
Подобни фрази чужди са на тебе!
Да, мисли за перфектност моят мъж навява,
но истината е, че Перфектният не е, бе... "
05.12.2017.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
Мерсаж и на теб 😋😜😋