Никога за нищо не е късно.
Да блеснеш или станеш за резил.
Да вържеш възел, после да го скъсаш.
Или да бъдеш с някого по-мил.
Никога за нищо не е късно.
Да любиш, да разлюбваш, да грешиш.
Спечеленото - с лекота да пръснеш.
Мълчаното със гняв да изкрещиш.
Никога за нищо не е късно.
Да купиш или да те продадат.
Да стъпиш на върха и да те блъснат
на пропастта в примамливия ад.
Никога за нищо не е късно.
Да бъдеш честен или пък - подлец.
Избираш сам кога и как възкръсваш
или оставаш цял живот мъртвец.
© Александър Калчев Все права защищены