Днес писа ми един приятел,
когато редчета за теб показах:
"Май нещо си изчаткал?"
и след малко:
"Опровергай ме ВЕДНАГА!"
А аз отвърнах:
"Не опровергавам."
СЪМ
Изчаткал
Влюбен
Шибан кладенец на поезия
за кошчето...
Не е ли по-уместно,
наместо по клавиатурата да щракам,
по твоето краче ръцете ми да шават?
И, вместо музика,
да слушам сърчицето ти?
Не е ли по-нормално
лицето твое да целувам,
отколкото да лягам сам?
Не знам.
А ти?
Кажи ми...
© Тони Бортолаци Все права защищены
2 И аз няма да издавам от къде съм.
2 Макар че не са много младите кондукторки
?