Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Исках тази нощ да легна пак при теб,
пак в тебе да се сгуша нежно.
И дълго, дълго да си бъбрим –
на бледа светлина от свещ и
чаши, пълни със искрящо вино.
А после да се любим - до полуда.
Косите си ще пръсна като водопад
и с устни жадно пак да те изпивам.
Бавно, изучавайки те в полумрака…
Телата ни – потрепващи от страст –
Целуни ме! Изпий ме цялата - такава…
Телата ни вибрират в екстаз,
пулсират лудо вените ти, мъжките.
Сърцето ми ще експлодира!
Треперя цялата!
Докосваш ме със устни…
Изпепеляващи.
И цялата съм струна!
Телата танц на любовта танцуват!
Не е мираж!
В мен настъпват сякаш урагани!
Притисни ме силно!
Телата ни едно са – цяло.
И времето за нас е спряло!
Колко ли сме луди, от любов?!
Свещицата догаря - мрак…
Лежим един до друг…
И питам се:
Кога ще се повтори, пак?
© Нели Все права защищены
Прекрасен е стихът ти Нелка!
Прегръщам те!