7 авг. 2010 г., 15:26

Не е срамно... 

  Поэзия » Философская
1056 0 2

Не е срамно да обичаш,

да бленуваш нежността,

бос във въглени да тичаш,

да прохождаш на леда.

Страшно е, когато бягаш

в страх, облян от самота

и  душата си напрягаш

да убие гордостта.

Трудно е да се пребориш,

вярваш в някакви лъжи,

раните със  пясък тъпчеш

и загубваш се в мъгли...

Търсиш погледи случайни -

бледи снопове лъчи -

да обгърнат твойте тайни,

да се слееш с тях и ти.

 

© Людмила Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??