22 февр. 2007 г., 15:27

Не идвай 

  Поэзия
623 0 6
                          Не, не идвай, късно е сега,
                          моята любов към теб изстина,
                          само тъжен спомен от сълза
                          можеш по лицето ми да видиш.


                          Не, не идвай, моята душа 
                          вече не скърби, а тихо стене,
                          жадна за любов, за топлина,
                          само че от друг, а не от тебе.

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??